Matkalla Europarlamenttiin!

Miksi äänestää etelän mies Brysseliin?

Kuka Markku?

Olen neljännen polven perheyrittäjä ja koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Vahtivuorollani kasvatin yrityksemme viisinkertaiseksi yli 200 miljoonan euron liikevaihtoon.

Olen asunut, työskennellyt ja opiskellut Saksassa ja Yhdysvalloissa yli kymmenen vuotta. Meillä on kaksi, jo aikuista, lasta. Lisäksi minusta tuli tammikuun alussa isoisä.

Miksi Markku?

Peliä ei voiteta puolustamalla, tarvitaan hyökkääjiä, joista on maalintekijöiksi.

Suomen saavutukset viimeaikoina EU:ssa ja yleisesti eivät päätä huimaa. Vuodesta 2000 olemme olleet EU:n nettomaksaja – Suomi ei hae kaikkia sille kuuluvia euroja Brysselistä.

Viimeinen Suomen iso hanke EU:ssa hyväksyttiin 1999 eli Arktinen ulottuvuus. Suomen talouskasvu on ollut nolla viimeiset 15 vuotta. Tämä kaikki kertoo, että Suomelta puuttuu tuloshakuisuus – täysin.

Suomea ei nosteta suosta pelkällä politikoinnin asiantuntemuksella. Suomi tarvitsee maalintekijän, joka on hankkinut kannuksensa kovissa sarjoissa, yksityisellä puolella.

EU-vaalien puhuttavin uutiskirje

Puolustamalla ei voiteta yhtään peliä. Sama pätee toimiin EU:n kanssa. Suomi tarvitsee Brysseliin hyökkääjän, joka osaa tehdä maaleja.